9 oktober 2016

Opleiding en ervaring.

Opleiding en ervaring

barry lippens
Norwich terriër voor
  • Na mijn basisopleiding bij het Huisdier Kennis Instituut in Den Haag  heb ik natuurlijk niet stil gezeten, maar samen met mijn team diverse cursussen en specialisaties gevolgd. Ook zijn we regelmatig op shows te vinden, waar we veel rasspecifieke details leren. Hierdoor kunnen we best zeggen dat de ruwharige rassen, zoals de Cairn terriër, de Fox terriër, de Norfolk en Norwich terriër en de West Highland white terriër bij ons in goede handen zijn. Uiteraard zijn ook de andere terriërs ons niet vreemd.
Barry lippens
en na de plukbeurt.

Ook de diverse jachthonden met ruwe vachten(Duitse staande draadhaar, Basset fauve de Bretagne, Basset Griffon Vendeen) hebben we goed in de vingers.De ruwharige Teckel behoort natuurlijk ook bij deze groep.

Dat is natuurlijk niet het enige wat we kunnen, ook van de spaniëlrassen, zoals de Engelse Cocker, de Amerikaanse Cocker en de Springerspaniels hebben we een specialisatie gevolgd.

quin pols na
en na de trimbeurt
quin pols voor
engelse cocker voor

Ook hebben we al diverse Labradoodle en Golden Doodle cursussen gevolgd. Hier hebben we dan ook  een ruime ervaring in.

joy en jenna pijnacker
samen naar de kapper.

We werken met meerdere trimsters, met ieder haar eigen voorkeur en talent, dus elke hond is hier welkom en wordt met uiterste zorg behandeld. zie ook het hoofdstuk ‘bijzondere rassen’.