afspraak vergeten?

Het gebeurt de laatste tijd steeds vaker dat mensen niet of veel te laat op de afspraak verschijnen. Om iedereen goed en netjes van dienst te kunnen zijn, werken wij echter met een strak tijdschema. Als de eerste dus te laat komt, heeft dat gevolgen voor de rest van de klanten. Dat geeft hier veel onnodige stress, waar niemand wat aan heeft.

Kom op tijd, of zeg uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af, zodat we iemand anders in kunnen plannen. We hebben inmiddels 8 weken wachttijd, dus de afspraak een weekje verzetten is ook bijna niet mogelijk tenzij ik met iemand kan ruilen, maar dat moet ik dus wel op tijd weten.

Als u niet, of niet op tijd afzegt, rekenen we de gereserveerde tijd aan u door! Onze kosten lopen ook gewoon door, wij kunnen ze nergens declareren. wilt u hier rekening mee houden?

Namens het hele team HAAR!

Annette van Dijk

Geef een reactie